Starity

Elkezdődött az Hours forgatása

2012. május 02. 15:03   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paul Walker az újszülött kislánya életéért küzd az Hours cimű drámában.

hirdetés
Elkezdődött az Hours forgatása

Paul Walker most New Orleansban vált sebességet, ahol ez alkalommal a megszokott utcai versenyzők helyett egy sokkal pusztítóbb ellenféllel kell versenyt futnia, és a tét nem kevesebb, mint újszülött kislánya élete.

Walker legújabb projektje az Hours, egy izgalmas dráma, amelynek forgatása a múlt héten kezdődött New Orleansban. Nolan szerepében Paul egy kétségbeesett apát alakít, aki koraszülött kislánya életbenmaradásáért küzd a Katrina hurrikán által pusztított város egyik elhagyatott kórházában. A film készítői szerint az Hours Walker egyik legnagyobb kihívást jelentő projektje.

A felesége halálával megbékélni próbáló Nolan minden erejét a kislányára összpontosítja. Nincs könnyű dolga, hiszen az emelkedő vízszint és a gyakori áramszünetek a gyermeke életét veszélyeztetik.

Peter Safran, a film producere elárulta, hogy míg a történet egy részét a Katrina hurrikánra alapozták, a film többnyire az apaságról szól. A sztori nagyon közel áll Paul szívéhez, hiszen ő is egy 13 éves kislány édesapja.

„A lányom a mindenem. Ő jelenti nekem a világot. Próbálom teljesen beleélni magam a szerepbe, és elhinni azt, hogyha én lennék ez a kétségbeesett apa, akkor én is ugyanolyan erős tudnék lenni, és legyőznék mindent, ami az utamba állna. Megtennék mindent azért, hogy a nap végén a kisbabámnak jólétet biztosítsak” – nyilatkozta Walker.

Eric Heisserer az Hoursszal debütál mint rendező, és Paul Walker mellett Genesis Rodriguez is szerepet kapott a filmben. Az Hours a Sundance Filmfesztiválon kerül majd bemutatásra, 2013 januárjában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek