Starity

Tulisa Contostavlos a világ legszexibb nője

2012. május 02. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az FHM idén is szavazást hirdetett az év legszexibb nője kategóriában, amit váratlanul az N-Dubz egykori üdvöskéje, Tulisa nyert meg.

hirdetés
Tulisa Contostavlos a világ legszexibb nője

Tulisa Contostavlos neve sokaknak ismeretlenül csenghet, hiszen az énekesnőnél még várat magára a várva várt nagy áttörés, azonban a brit X Factor kedvelői jól ismerhetik: a legutóbbi győztes, a Little Mix mentoraként tűnt fel a tehetségkutatóban.

Tulisa énekesi karrierjét unokatestvérével, Dappyvel és egy közös baráttal kezdte az N-Dubz nevű formációban, ahol megismerette magát egy szűkebb közönséggel, illetve egy népszerűbb daluk volt, a Strong Again. Az énekesnő mostanság szólókarrierbe kezdett, nevét megrövidítve Tulisaként egyengeti pályáját.

A görög származású hölgy nagy meglepetést okozott, hiszen tavaly fel sem került az FHM az év legszexibb nőinek 100-as listájára, míg idén övé a korona. A meglepetés másik része, hogy ismertebb, sikeresebb és a médiában szebbnek kikiáltott nőket előzött meg, mint például Kim Kardashian, Beyoncé, Scarlett Johansson, Jessica Alba vagy Angelina Jolie. Íme, a top 20:

  1. Tulisa Contostavlos
  2. Cheryl Cole
  3. Rihanna
  4. Rosie Jones
  5. Georgia Salpa
  6. Katy Perry
  7. Megan Fox
  8. Keeley Hazell
  9. Mila Kunis
  10. Emily Atack
  11. Pippa Middleton
  12. Pixie Lott
  13. Daisy Lowe
  14. Mollie King
  15. Millie Mackintosh
  16. Jessie J
  17. Zooey Deschanel
  18. Rosie Huntington-Whiteley
  19. Frankie Sandford
  20. Kelly Brook

Jessica Alba 41., Adriana Lima 45., Jennifer Lopez 61., Kaya Scodelario 75., Rita Ora 94. lett, illetve érdekességképpen a lap olvasói Nicki Minajt is bejuttatták a top 100-ba, ő a 88. helyet foglalja el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek