Starity

Megjelentek Selena Gomez parfümjének első reklámfotói

2012. május 04. 08:08   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney-csatorna egykori üdvöskéje bemutatta első saját illatának reklámfotóit. A parfüm egyszerűen csak a Selena Gomez nevet kapta.

hirdetés
Megjelentek Selena Gomez parfümjének első reklámfotói

A sztárok már régóta tudják, hogy mekkora üzlet van az illatszergyártásban, és az utóbbi időben egyre többen próbálják e módon is magukhoz csalogatni a rajongókat.

Selena Gomezről már korábban kiderült, hogy barátja, Justin Bieber példáját követve ő is betör a parfümbizniszbe, és első illatát ebben a hónapban dobják piacra, amit egyszerűen csak Selena Gomez névre kereszteltek.

Az illat a kezdeti időszakban egyelőre csak Amerikában, a Macy's áruházaiban lesz kapható, majd a nyár folyamán már a Nordstrom, a Dillard’s és az Ulta boltjaiban is beszerezhető lesz, ám az európai megjelenéséről még semmit sem tudni.

A parfüm üvegcséjét már korábban is bemutatták, ami egy nyújtott formájú, szájakkal díszített kupakkal rendelkezik; ám mostanra a reklámkampány plakátja is napvilágot látott.

„Mindig is ilyesmit szerettem volna, azóta, mióta megszereztem Mary-Kate és Ashley Olsen testspray-jeit, teljesen a megszállottjuk voltam. A rajongók ihlették az illatot, csak egy kicsit várni kellett rá, mert valami olyasmit szerettem volna csinálni, amit igazán a magaménak érzek. Az illat nagyon romantikus és érzéki, de szórakoztató és szép is egyszerre. Azt akartam, hogy úgy tűnjön, mintha úsztam volna az illatban”nyilatkozta boldogan a tinisztár.


Az illat reklámfotója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek