Starity

Pepsit reklámoz Michael Jackson

2012. május 03. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elhunyt sztár arcképével népszerűsíti a Pepsi termékeit, amelyek segítségével a vásárlók interneten keresztül letölthetik a Bad című albumát.

hirdetés
Pepsit reklámoz Michael Jackson

Az elhunyt énekes képét fogja felhasználni a Pepsi a legújabb kampányához. A kólagyártó cég már meg is egyezett Jacko hozzátartozóival, így az új globális reklámban, valamint az üvegeken és a posztereken is a legenda lesz látható. A promóciós termékeket először az amerikaiak és a kínaiak láthatják, majd az év során több mint 25 országba jut el a tervek szerint.

Michael Bad című albuma idén ünnepli megjelenésének 25. évét, így a vásárlók a termékeken található kódokkal telefonjaikon keresztül letölthetik majd a korong tartalmát. Ráadásul Kínában versenyeket rendeznek majd, amelyeken jegyeket és Jackson-stílusú dzsekiket lehet majd nyerni.

A pop királya 1984-ben már dolgozott együtt a céggel, és akkor nem távozott kellemes élményekkel a forgatásról, hiszen egy pirotechnikai hiba miatt egy szikra a haján landolt, és égési sérüléseket szenvedett, ami miatt a Pepsinek másfél millió dollárnyi kártérítést kellett fizetnie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek