Starity

Farrah Abraham éttermet akar nyitni

2012. május 04. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Várandós tinikből megismert Farrah Abraham manapság celebszakácsként keresi a kenyerét, valamint modell is. Most azt tervezi, hogy éttermet fog nyitni!

hirdetés
Farrah Abraham éttermet akar nyitni

Farrah Abrahamnek nem volt könnyű az élete: 17 évesen szülte meg első gyermekét, Sophiát, akinek az apukája 2008. december 28-án autóbalesetben meghalt, mindössze 18 évesen. Farrah később sikeresen érettségizett és diplomázott, de folyton harcban állt az anyukájával, emiatt terápiára is jártak.

Most azonban rendeződni látszik Farrah élete: nemrég újra beindult a modellkarrierje, mellette celebszakácsként dolgozik, valamint az a terve, hogy nyit egy saját éttermet.

„Azt tervezem, hogy többféle koncepciót felhasználva saját éttermet nyitok. A konyha olasz-ázsiai lesz, valamint lehet majd kapni gnocchival töltött szerencsesütiket is!” – állítja Farrah.

Úgy tűnik, az egykori tini mami élete kezd egyenesbe jönni, hiszen mindezek mellett hamarosan megjelenik saját könyve, műsort indít, és persze rendkívül boldog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek