Starity

Bódi Sylvi és Dukai Regina határon túl is hódít

2012. május 04. 18:06   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A címlaplányok számos budapesti és vidéki helyszín után ezúttal a felvidéki Dunaszerdahelyre látogattak. Így a márka határon túli követői az új kollekció darabjait bemutató divatshow-n személyesen is találkozhattak Bódi Sylvivel és Dukai Reginával.

hirdetés
Bódi Sylvi és Dukai Regina határon túl is hódít
Fotó: Red Lemon Média

A Sugarbird divatmárka néhány nappal ezelőtt újabb meglepetéssel kedveskedett rajongóinak. Bódi Sylvi és Dukai Regina ugyanis egészen Dunaszerdahelyig utaztak, hogy részt vegyenek a szlovákiai üzlet szervezte bemutatón.

„Amikor megérkeztük, már többszáz rajongó várt bennünket, akik nagyon örültek, hogy a városukba látogattunk. Hatalmas öröm volt látni és érezni, hogy határon túl is ilyen sokan szeretnek minket és a ruháinkat. A rendezvényen szinte csak lányok voltak, ráadásul majdnem kivétel nélkül mindannyian Sugarbird ruhában érkeztek, ami külön megtiszteltetés volt számunkra” – kezdte Bódi Sylvi, aki a Dukai-testvérekkel, Reginával és Gergővel érkezett a helyszínre.

„A bemutató remekül sikerült, a modellek igazán szépek és csinosak voltak. A bátyám nagyon élvezte a házigazda szerepet, bár ennyi hölgy között ezen nem is csodálkoztam – viccelődött Regina. „A helyiek mindannyian roppant kedvesek voltak, még egy gyönyörű tortával is megleptek minket” – tette hozzá.


Fotó: Red Lemon Média

Regina az eseményen ráadásként egy dallal is elkápráztatta a jelenlévőket, amit a lelkes közönség hatalmas vastapssal köszönt meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek