Starity

Ian Somerhalder a Fifty Shades of Grey főszerepét akarja

2012. május 07. 07:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sztárja szívesen elvállalná a toplistás könyvből készülő film főszerepét.

hirdetés
Ian Somerhalder a Fifty Shades of Grey főszerepét akarja

Magyarországon valószínűleg kevesen olvasták vagy hallottak a Fifty Shades of Grey című könyvről, pedig Amerikában hatalmas sikert aratott, és rögtön a toplisták élén landolt. E.L. James 2011-es alkotásából film is fog készülni, de még nem láttak hozzá a munkálatokhoz, így még az is kérdéses, hogy kik fogják alakítani a főszereplőket.

A könyv eredetileg egy Alkonyat fanfiction, ezért sokak szerint Kristen Stewart és Robert Pattinson lenne a legalkalmasabb a két főszereplő, Christian Grey és Anastasia Steele megformálására. Okot ad a Twilight sztárpárja melletti döntésre az a pletyka is, miszerint már producerükkel is beszéltek a film kapcsán.

Nemrég viszont a népszerű vámpírsorozat, a Vámpírnaplók egyik főszereplője is határozottan kijelentette egy rádiós interjú során, hogy ő akarja eljátszani a milliárdos Christian szerepét. A pályázó pedig nem más, mint a Damon Salvatorét alakító Ian Somerhalder.

„Hogy eljátszanám-e a főszerepet? Hát persze! Fantasztikus lehetőség lenne ez számomra, mert hihetetlen maga a sztori” – válaszolta a The CW sikersorozatának szívtiprója.

A kérdés már csak az, hogy mi lesz a készítők döntése. Vajon Robert és Ian közül fognak választani, vagy egy teljesen új jelölt kerül majd ki győztesen? És ha Ian kapja a szerepet, ki lesz a női főszereplő? Esetleg Nina Dobrev? Reméljük, minél hamarabb választ kapunk a kérdésekre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek