Starity

Szecsődi Karcsi a nemátalakító műtét mellett döntött

2012. május 04. 21:09   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes, aki korábban még tagadta, hogy műtéti úton szeretne teljesen nővé változni, már hónapok óta hormonkezelést kap, amitől a melle is elkezdett nőni. Mivel már régóta nőként él, és szeretne tényleg az lenni, a műtétre is rászánta magát, azt azonban még nem tudni, hogy a Karcsi helyett milyen névre fog majd hallgatni.

hirdetés
Szecsődi Karcsi a nemátalakító műtét mellett döntött

Néhány napja azzal vannak tele az írott és az online hírlapok is, hogy az egykori megasztáros, Szecsődi Karcsi néhány hónapja hormonkezelésre jár, amelytől elkezdett nőni a melle. Ezzel kapcsolatban a következőt nyilatkozta a Blikknek: „Már öt hónapja szedem a női hormonokat, ettől nőtt meg a mellem. Az első három hónapban jól meghíztam, majd a nagy részét le is adtam, de szerencsére nem a mellemből. Néha kissé feszül, de nem fáj. Ehhez a mostani mellmérethez már melltartóra van szükségem. Nőként élek, simán bemegyek az üzletbe, és veszek magamnak melltartót.”

Az énekesről – aki saját magát csak úgy definiálja, hogy nem fiú, nem lány, nem hetero, nem biszex, nem meleg, csak simán Karcsi – már korábban is felröppentek olyan hírek, miszerint már felkeresett egy plasztikai sebészt, akkor azonban tagadta, hogy egy nemátalakító műtéttel kapcsolatban érdeklődött az orvosnál. A legfrissebb hírek szerint azonban már a teljes nővé válást szeretné, vagyis rászánta magát a műtétre is.

„Minden pillanatát élvezem a folyamatnak, noha számos beavatkozás vár még rám. De biztos, hogy csak így találhatok rá végre önmagamra. A mostani állapot ugyanis a legrosszabb: még sem nő, de már férfi sem vagyok. A kettő közötti állapotot pokolian nehéz cipelni” – nyilatkozta a családja teljes támogatását élvező celeb, aki nagymamájától már női parfümöket kap, azonban arról nem beszélt, hogy a műtét után milyen névre fog hallgatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek