Starity

Csillag Születik: két zenekar búcsúzott

2012. május 06. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A harmadik élő show-val folytatódott az RTL Klub népszerű tehetségkutató showműsora, a Csillag Születik. A versenyből ezúttal is két produkciónak kellett távoznia.

hirdetés
Csillag Születik: két zenekar búcsúzott
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Szombaton már csak nyolcan küzdöttek a Csillag Születik 2012 értékes fődíjaiért: az autóért, az utazásért és a 12 milliós pénznyereményért.

Németh Zoltán „Plazma” ezúttal is egy saját rap számmal állt a színpadra. Az In Diretta az agrár-pop után kicsit a rock irányába mozdult el Buli van nálunk Magyarországon című szerzeményükkel. A The Immigrants tagjai a múlt heti feldolgozásuk után most ismét saját dallal igyekeztek meggyőzni a Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert alkotta zsűrit. Juhász Marci akusztikus verzióban, gitárral és szájharmonikával adta elő Deák Bill Gyula Rossz vér című számát. Szirota Jennifer Barbra Streisand New York State Of Mind slágerét, Mészáros János Elek Kodály Zoltán Háry János toborzóját, a Prügyi Duó pedig Bryan Adams Everything I Do című számának magyar verzióját énekelte. Az egyetlen versenyben lévő tánccsoport, a Quantum XXL ezúttal is lenyűgözte a zsűrit Mr. és Mrs. nevű koreográfiájával.

A kiscsillagok után a Csillag Születik 2009 egyik döntőse, Brasch Bence duettezett Lolával, akivel a színpadon kívül is egy párt alkotnak. Őket követte a magyarországi diszkó korszak meghatározó együttese, a Neoton Familia.

A Csillag Születik mezőnyétől végül a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján két produkciónak, az In Direttának és a The Immigrantsnek kellett búcsúznia, így jövő héten már csak hatan küzdhetnek a műsor fődíjáért, vagyis a mezőny megfeleződött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek