Starity

Cameron Diaz másképp tervezte az életét

2012. május 07. 19:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha bárki is gondolkodóba esne azzal kapcsolatban, hogy miért nem házas és miért nem szült még a 39 éves színésznő, most megtudhatja a választ: Hollywood hibáztatható. Cameron a karrierje beindulása előtt ugyanis még úgy vélekedett, már 21 évesen gyerekeket szeretne.

hirdetés
Cameron Diaz másképp tervezte az életét

Cameron Diazról köztudott, hogy nem igazán hisz a házasságban, szerinte az embereknek nem kellene olyan kapcsolatban leélniük az életüket, ami régi hagyományokon alapszik. Ez a gondolata azonban csak az elmúlt évtizedben erősödött meg, hiszen fiatalabb korában nagy családról álmodozott.

„Azt hittem, 21 éves koromra már házas leszek két gyerekkel. Úgy gondoltam, édesanyám életstílusát kell követnem”nyilatkozta a sztár a Redbook júniusi számában. Cameron édesanyja, Billie Diaz egyébként két lánygyermeket is a világra hozott.

Bár terhes nőt játszik a Várandósok (What to Expect When You're Expecting) című filmben, a szőke színésznő élete éppen ellentétes irányt vett ezzel.

„De aztán a karrierem elkezdett felfelé ívelni, és annyi dolog volt, amit ki szerettem volna próbálnimesélte Cameron, aki kamaszévei végére sikeres modell lett, 21 évesen pedig szerepet kapott A maszkban. – Szóval az anyasági álmom hamar elillant.”

Mégis elképzelhető azonban, hogy a 39 éves színésznő úgy gondolja, ideje lenne gyermeket nevelnie, hiszen nemrég egy interjúban arról beszélt, hogy szívesen adoptálna, vagy kötne ki egy olyan férfi mellett, akinek már vannak gyerekei.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek