Starity

Csatlakozik a Jane By Design stábjához Teri Hatcher

2012. május 09. 01:01   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig, hogy véget ért a Született feleségek, Teri máris új projektbe kezd bele. Az ABC Family újonc sorozatában vállalt el egy szerepet.

hirdetés
Csatlakozik a Jane By Design stábjához Teri Hatcher

Befejeződik a Született feleségek, így Teri új projektekbe kezdhet bele. A 8 évadot megélt, sikeres sorozat után egy kisebb produkcióhoz csatlakozik. A színésznő saját bevallása szerint alig várja, hogy megkezdhesse a forgatásokat, és újra találkozhasson a régi barátaival, kollégáival a csatornánál.

A Jane By Design egy gimis lányról, Jane-ről (Erica Dasher) szól, aki ügyesen szlalomozik a gimi és a divat világa között legjobb barátja, Billy (Nick Roux) segítségével. Idővel összekuszálódnak a szálak, és egyre bonyolultabb lesz titkolnia mindkét oldalon az igazságot. Otthon bátyja elől kell titkolóznia az új „ösztöndíjáról”, a Donovan Decker divatcégnél pedig az igazi énjéről. Nem könnyítik meg a helyzetét az időközben egyre nagyobbodó nehézségek, ugyanis mindkét oldalról a jövő kötelezettségei kezdik ütni egymást időben.

Jane rég elveszett anyukáját alakítja majd Teri, aki még ebben a hónapban négy epizódot forgat le a stábbal, sőt még rendezni is fog. Úgy tűnik, sokan tévesen tippeltek Andie MacDowell karakterére, Grayre, amikor a lány anyjának személyét találgatták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek