Starity

Újabb provokatív fotó Rihannáról!

2012. május 09. 19:07   |   Szerző: Cher Sugar / Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna újra nagy port kavart egy félmeztelen fotóval. Míg egyesek alig várják az ilyen képeket, sokan újra és újra megbotránkoznak rajta.

hirdetés
Újabb provokatív fotó Rihannáról!

A fiatal karibi szépségtől már szinte teljesen megszokott, hogy merész ruhákban vagy ruha nélkül pózol, vagy éppen valamelyik füstös klubban vonaglik. Ezúttal egy újabb keveset takaró kép kapott nagy hírverést, amelyet az Instagram-profiljára töltött fel.

Azt nem tudni miért most vette elő a már csaknem három éves képet a barbadosi pacsirta, de az biztos, hogy eddig még kevesen látták. Egyetlen okot tudunk feltételezni, ez pedig a sztárok legújabb hóbortja – ami arról szól, hogy egy ősrégi kamerával kell pózolni egy képen –, csak úgy tűnik ezt Rihanna félreértelmezte, hiszen a meztelenkedés nem volt a szabályok között.

undefined
Fotó: Instagram via perezhilton.com

Az énekesnő szexmániája már rengeteg rajongónak szúrja a szemét, egyesek már undorodnak tőle, főleg miután újabban éjszakai klubbokban fényképezget, és női mellekről posztol képeket. Legutóbb Adele-t is egy botrányos ajándékkal köszöntötte fel, egy női mellet formázó tortát küldött neki, aminek a fényképét meg is osztotta a nagyérdeművel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek