Starity

Beyoncé készen áll egy újabb kisbabára

2012. május 10. 09:09   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő csupán január elején szülte meg kislányát, ám máris a kis család bővítésén gondolkodik, sőt pár infót is elárult arról, hogy hogyan nyerte vissza remek alakját.

hirdetés
Beyoncé készen áll egy újabb kisbabára

Beyoncé a kis Blue Ivy Carter január 7-i megszületése után sem pihen, hiszen visszatért a színpadra, újásgírói díjat kapott, valamint a People magazin őt választotta a világ legszebb nőjének is.

Az aranytorkú énekesnőnek azonban eszében sincs leállni, az anyaságot is kifejezetten élvezi, sőt új babán gondolkoznak férjével, Jay-Z-vel.

„Biztosan szeretnénk még babát, de nem tudom hogy mennyit. Isten tudja, de én még nem tudom” – beszélt a vágyairól Beyoncé egy interjúban.

Sokan elképesztőnek tartják, hogy az énekesnő kevesebb mint fél évvel a szülése után ilyen csúcsformában van, ám a lánynak erre is meg van a magyarázata. „A szoptatás, a szigorú diéta és a testmozgás segített. A szoptatás volt a leghatékonyabb, csak ajánlani tudom a nőknek, mert ez jó a mamának és a babának is. Emellett számoltam a kalóriákat is, három – négyszer edzettem is. Eleinte csak sétáltam, de mostmár futok. Azért először nagyon nehéz volt szülés után.”

Tehát az énekesnő kirobbanó formában van, és nagy boldogságban tervezi férjével és a kis Blue Ivy-val a közös életüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek