Starity

Életet mentett Dustin Hoffman

2012. május 10. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész egy kocogó emberen segített, ugyanis szívroham következtében élete veszélybe került.

hirdetés
Életet mentett Dustin Hoffman

Hollywoodban újfent mindenki életeket ment: áprilisban még Ryan Gosling rántott el egy taxi elől egy nőt, majd Mila Kunis segített egy rohamban szenvedő alkalmazottján, most pedig Dustin Hoffman mentette meg egy futó életét, aki szívrohamot kapott.

Sam Dempster a londoni Hyde Parkban indult szokásos reggeli kocogására, amikor hirtelen leállt a szíve, és összeesett. Hoffman véletlenül épp a közelben járt, és azonnal értesítette a mentőket.

Az Esőember sztárja a szakértők szerint az oldalára fektette a férfit, hogy szabadon levegőt kapjon, és egyáltalán nem pánikolt be. Végig ott maradt, amíg a férfi egészségét helyreállították. A rohammentősök elmondása szerint Dustint lenyűgözte a munkájuk, és természetesen megdicsérte őket.

Sam az UK Tabloid The Sunnak nyilatkozott a balesete után: „Nincs emlékem arról, mi történt. A rohammentősök mesélték el, hogy Dustin Hoffman mentette meg az életem. Elképesztő!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek