Starity

Chace Crawford Los Angelesbe költözik

2012. május 10. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chace Crawford a Gossip Girl végeztével kész elhagyni New Yorkot, hogy a film világában, Los Angelesben keressen új otthont.

hirdetés
Chace Crawford Los Angelesbe költözik

Miután befejeződtek a Gossip Girl ötödik évadának munkálatai, és év végéig a hatodik – egyben utolsó – évadot is leforgatják, a sorozat szexi szépfiúja, Chace Crawford Los Angelesbe költözik. Egyrész egyre több szerepet kap, másrészt pedig valami új dologra vágyik.

„Szomorú leszek, hogy el kell hagynom New Yorkot. Nincs is annál jobb, mint a húszas éveidet a Nagy Almában tölteni” – merengett vissza korábbi éveire.

„A város, ami sosem alszik, de valami újra vágyom. Hogy ne egy toronyházban, hanem kertes házban lakjak. Hogy ne kelljen aggódnom a szomszédok miatt; vajon felkeltettem-e őket. És persze Los Angeles világa engem is megbabonázott. Ha igazi színész szeretnék lenni, az angyalok városában a helyem” – nyilatkozta Chace.

Chace-t legközelebb május 31-étől láthatod a magyar mozikban a Várandósok című filmben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek