Starity

B.o.B Taylor Swifttel közös kislemezzel készül

2012. május 10. 19:07   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai rapper és a countryénekesnő közös dala, a Both of Us hamarosan kislemezként is megjelenik. A szám B.o.B május 1-jén érkezett, Strange Clouds című korongján szerepel.

hirdetés
B.o.B Taylor Swifttel közös kislemezzel készül

Nemrég jelent meg B.o.B második nagylemeze, a Strange Clouds, mely éppen ma debütált az ötödik helyen az amerikai Billboard 200-on. A korongról eddig két kislemezt adtak ki, az első a címadó dal volt, a másik pedig a So Good című felvétel, mely népszerűbb lett elődjénél. Az albumon rengeteg előadó működik közre, többek közt Chris Brown, Ryan Tedder, Taylor Swift és Morgan Freeman is.

Az amerikai rapper nemrég jelentette be Facebookon, hogy a Strange Clouds harmadik kislemeze, a tehetséges énekes-dalszerzőnővel, Taylor Swifttel közös Both of Us lesz. Nem véletlen, hogy erre a dalra esett a választás, mivel a szám máris a tizennyolcadik helyen debütált az Egyesült Államokban, úgy, hogy még ki sem adták kislemezként.

A közreműködés ötlete azután vetődött fel, hogy B.o.B Taylorral közösen lépett fel a lány turnéjának egyik állomásán. Az előadás után kezdték el pletykálni, hogy a rapper duettet vesz fel az énekesnővel a következő albumára. Ezeket a híreszteléseket később T.I. erősítette meg. A szám pár héttel a Strange Clouds megjelenése előtt, április 11-én kiszivárgott.

A Both of Us egy igazán rádióbarát és slágergyanús dal, így talán hasonlóan népszerű lesz, mint B.o.B korábbi – Hayley Williams közreműködésével készült – száma, az Airplanes.

A rapper countryénekesnővel közös szerzeménye május 22-én kerül majd hivatalosan is kiadásra kislemezként. A dalhoz – mely már felkerült B.o.B Youtube-csatornájára - valószínűleg videoklip is készül majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek