Starity

Turbózd fel magad nyárra a legszebbek tippjeivel!

Kapcsolódó sztárok

Nicole Richie Nicole Richie 1445

televíziós...

Vanessa Minnillo Vanessa Minnillo 3882

mûsorvezetõ

Ashley Tisdale Ashley Tisdale 13

Színésznõ, énekesnõ

Kim Kardashian Kim Kardashian 173

televíziós...

Lauren Conrad Lauren Conrad 526

divattervező,...

Kapcsolódó cikkek

hirdetés
2012. május 11. 12:12   |   Szerző: LaTasha

Ashley Tisdale, Lauren Conrad, Kim Kardashian és a többi szépség hiába áll mindig a kamerák kereszttüzében, folyamatosan top formában kell lenniük. Hogy mitől festenek még hőségben is annyira ellenállhatatlannak, most megosztják veled.

Turbózd fel magad nyárra a legszebbek tippjeivel!

Lauren Conrad: „Változtasd a frizurád!”

A divattervező fodrásza, Paul Perez szerint sok hajtóemelőt és hajlakkot használni káros, ugyanis túlzott használatuk töredezetté teszi a hajunkat. Ha változatosabbá szeretnénk tenni a frizuránkat, ne csak leengedve hordjuk a hajunkat, hanem kössük kontyba vagy fonjuk pár tincset bele, ahogyan Lauren Conrad is teszi.


Lauren Conrad

hirdetés

Ashley Tisdale: „Barníts okosan!”

A bennfentesek tudják: a barna bőr nem csak egészségesebbé, hanem tónusosabbá is varázsol minket. Akárcsak Ashley Tisdale, bronzosítsd a vállad és a vádlijaid külön a célra fejlesztett termékekkel! Tévedés, hogy minden barnítási módszer ártalmas: léteznek önbarnító hidratálók ,biotermékek és uv-mentes barnító szalonok is, melyek káros sugarakat nem, csak vitaminokat juttatnak a bőrödbe!


Ashley Tisdale

Kim Kardashian: „Használj műszempillát!”

A realitysztár szerint a műszempilla nem csak ragyogóbbá teszi a tekintetünket, hanem a szemünket is megkíméli a vízálló szempillaspirál lemosásáról. Tévedés, hogy a műszempilla viselése túlságosan elbutítaná a kinézetünket, ugyanis ebből is léteznek diszkrét, alig észrevehető darabok. Ma már léteznek olyan szalonok, ahol pillanatok alatt tartós, 3-4 hétig is a helyén maradó 3D-s szempillákat varázsolnak nekünk, s nem kell a mindennapi ragasztással bajlódni.


Kim Kardashian

Nicole Ritchie: „A fekete szemfestéked cseréld le barnára!”

A barnával ugyanazt a hatást lehet elérni, mint a feketével, ám a nagy nyári melegekben nem kell azzal törődnöd, hogy hol folyik el a szemfestéked – a barna szín könnyebben beleolvad a bőr színébe, ezért alig észrevehető, ha elkenődik rajtad.


Nicole Ritchie

Vanessa Minnillo: „Sminkelj természetesen!”

A műsorvezetőnő sosem használ túlságosan feltűnő rúzst, inkább a szájfény híve. „Miután feltettem a bőrszínemmel harmonizáló rúzst, az ujjbegyemmel mindig eligazgatom, hogy véletlenül se ragadjon semmi a fogamhoz, s a rúzsom is tartósabb lesz!”


Vanessa Minnillo

  twitter 
hirdetés

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek