Starity

A One Direction-fanok sokszor elvetik a sulykot

2012. május 22. 21:09   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction szépfiúja, Louis Tomlinson bevallotta, hogy a hölgyrajongók sokszor okoznak kelletlen perceket azzal, hogy kínos helyeken érintik meg őket.

hirdetés
A One Direction-fanok sokszor elvetik a sulykot

Louis Tomlinson nemrég egy interjúban mesélt a rajongóikról. Köztudott, hogy a One Direction rajongótábora néha átesik a ló másik oldalára, és őrült dolgokat tesznek a srácokkal. A legutóbbi esetben Louis mesélt arról, hogy a lány rajongók miképpen közelednek hozzájuk.

„Néhány rajongónk valósággal megőrül, amikor találkozik velünk, de úgy érezzük, hogy ez nem veszélyes. Szeretnek megérinteni minket, azt hiszik, így közelebb kerülnek hozzánk, ami meglehetősen furcsa. Többen fogdostak már meg minket kínos helyeken, de szerencsére a testőrök a legtöbb esetben az útjukat állták. Eddig senki nem sérült meg emiatt, értettek a szóból, de az ember sosem lehet elég óvatos” – mondta Louis egy brit lapnak.

Tény, hogy a One Direction hölgyrajongói sokszor túlzásokba esnek, hiszen legutóbb Zayn Malik mesélt egy esetről, amelyben egy lány elájult a fiúk láttán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek