Starity

Hamarosan jön a Victorious második albuma

2012. május 19. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Columbia Records és a Nickelodeon nyilvánosságra hozta a magyarul V, mint Viktóriaként futó sorozat második CD-jének megjelenési időpontját: június 5-én fog a boltokba kerülni.

hirdetés
Hamarosan jön a Victorious második albuma

A lemez (amely a Victorious 2.0: More Music from the Hit TV Show nevet kapta) várhatóan követni fogja a nagy sikerű vígjáték első soundtrack CD-jét, amely tavaly az 5. helyen debütált a Billboard Top 200-as listáján.

A lemez hat dalt tartalmaz a főszereplő Victoria Justice és a sorozat többi tagjának előadásában, valamint a vadonatúj sláger, a Make It In America is helyet kap rajta, amit maga Victoria Justice és a Boys Like Girls frontembere, Martin Johnson írt, ahogyan a fülbemászó Take a Hintet és a Countdownt is.

A Make It In America című dalt pedig először az egyórás Victorious-epizódban hallhatták a rajongók május 19-én – de már 15-én letölthetővé tették az iTunes webáruházban.

Ezen kívül Victoria és a sorozat többi szereplője június 9-én az Universal Orlando Resortban megkezdi 2012-es nyári turnéját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek