Starity

Kiszáradás miatt került kórházba Rihanna

2012. május 11. 16:04   |   Szerző: Cher Sugar

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőt a MET-gála után vitték az intézménybe, mint később kiderült kimerültség és kiszáradás miatt. Szerencsére egyetlen bent töltött nap után kiengedték.

hirdetés
Kiszáradás miatt került kórházba Rihanna

A még csak 24. életévében járó énekesnő jól ráijesztett rajongóira, amikor megosztott egy képet, amin karjából lógott az infúzió. Csak később derült ki, hogy a kórházi beavatkozásra kimerültség és kiszáradás tünetei miatt volt szükség.

Már az említett rendezvényen is sokaknak feltűnt, hogy a szokásosnál kedvetlenebb és elég sápadt, de hogy végül ki és pontosan mikor vitte be Rihannát a klinikára, arról nincsenek pontosabb információk. Mivel nem találtak komolyabb problémát, így egy éjszaka után rögtön haza repülhetett Los Angelesbe.

Mostanában Rihanna botrányos életétől hangos a sajtó, ezért nem lepődnénk meg, ha kiderülne, hogy kicsapongó életvitele vezetett ahhoz, hogy kórházba került. Már régóta mondják neki, hogy le kéne szoknia az ivásról és szórakozásról, ám a botrányhősnő fittyet hány minden intő szóra, és azt teszi, amit jónak lát.

Emellett rajongói is nagyon aggódnak az egészségi állapota miatt, hiszen félő, hogy Amy Winehouse vagy Whitney Houston sorsára jut a barbadosi lány is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek