Starity

VV Seherezádé lemezlovassá avanzsálódott

2012. május 12. 08:08   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A valóvilág-szereplőt már a villalét előtt is érdekelte a DJ-s szakma, de csak most sikerült megvalósítani a tervét. Kellemes csalódás érte a rajongóit, mikor felfedte céljait.

hirdetés
VV Seherezádé lemezlovassá avanzsálódott

VV Seherezádé eddig titkolta az új tervét, de nemrégiben elárulta: most már nemcsak VV Seherezádéként, hanem DJ Seherezádéként is bemutatkozik.

Bizonyára a fanatikus zenerajongók kételyekkel fogják fogadni a szőke ciklont. Saját bevallása szerint már régebben is érdekelte ez a pálya, de a villából való kijövetele után tudta csak megvalósítani.

Sehit DJ Stef készítette fel, aki szerint nagy jövő áll a lány előtt, és ő maga mondta, hogy az egyik legígéretesebb tanítványa, aki nagyon gyorsan tanult house alapokon, de azt sem titkolja, hogy az r'n'b is érdekli. Már fellépései is akadnak külföldön mint DJ, ugyanis Szerbiában, Romániában és Monacóban is láthatjuk. Az utóbbi helyen egy tízezres tömeg előtt fogja megmutatni, mit tud.

De nemcsak a karrier, hanem az élete is alakulóban van. Az egyik barátnője ismeretségi körében talált egy fiút, akivel bár még semmi sincs köztük, nagyon jól elvannak, és bármi kialakulhat annak ellenére is, hogy nem szeretne belefutni túl gyorsan egy új kapcsolatba, főleg, hogy eddig nem is nagyon volt ideje rá.

A menedzsere egyben az egyik jóbarátja is, Horváth Roland, aki szervezi a lány ügyeit, valamint immár egy hivatalos oldala is van.


Fotó: Angel Pictures

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek