Starity

Találd meg a tökéletes fürdőruhát az alakodhoz!

2012. június 09. 08:08   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lassan beköszönt a nyár, és ezzel együtt a fürdőruhaszezon is. Ebből a cikkből most megtudhatod, melyik fazon a legelőnyösebb neked.

hirdetés
Találd meg a tökéletes fürdőruhát az alakodhoz!

Bár még csak június eleje van, már most is hőrekordok dőlnek odakint. Lassan elérkezik a várva várt nyári szünet is, és ilyenkor aki csak teheti, vízközelbe menekül, hogy átvészelje a kánikulát. Azonban ez azzal jár, hogy fürdőruhába kell bújnod. Sokaknak ez kényelmetlenséget okoz, mert a téli pluszkilókat még nem teljesen sikerült ledolgozniuk, vagy mert nem éppen a legjobb barátok alakjukkal. Most itt van néhány tipp, amellyel megtalálhatod azt a fürdőruhát, amivel tested legelőnyösebb pontjaira terelheted a figyelmet, a hátrányaid helyett.

Kicsi mellek

Amennyiben kicsi mellekkel rendelkezel, nyugodtan válassz kosaras, szivacsos melltartót, de ne a push-upos verziót, mert abból a vízbe csobbanásnál könnyen előbukkanhatnak kebleid. A sima háromszög melltartót és a pánt nélküli, csík fazont mindenképpen felejtsd el, vagy ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor válassz fodros vagy különleges szabású darabokat, ugyanis ezek optikailag nagyobbítják a kérdéses testrészed.


Bal szélső: ne tedd! Középső és jobb szélső: tedd!

Nagy mellek

Ha nagyok a melleid, akkor bizony biztos tartásra lesz szükség, hogy lubickolás közben is a helyükön maradjanak. A háromszög és a pánt nélküli fazont te is felejtsd el, válassz alul merevítős darabokat. A dekoltázs kérdése rád van bízva, ha jóban vagy velük, nyugodtan válassz mintás, világos, merész darabokat. Amennyiben nem szereted kebleid, vásárolj sötét felsőrészt, és egy világosabb alsórésszel remekül el tudod terelni a figyelmet róluk.


Bal szélső: ne tedd! Középső és jobb szélső: tedd!

Úszógumi

Ha van egy kis felesleg a hasadon, az semmiképpen sem jelenti azt, hogy egy egyberészes, fekete darabot kell hordanod egész nyáron. Szerencsés vagy, hiszen idén nyáron nagy divat a retro fazon, amellyel teljesen lecsalhatod az úszógumid. Válassz tankinit, ami majdnem olyan, mint az egyberészes, annyi különbséggel, hogy kényelmesebb és divatosabb is. Viselj mélyen dekoltált felsőt, így elterelheted a figyelmet a problémás területekről. Ha viszont nem nyerte el a tetszésedet teljesen a tankini, választhatsz magas derekú alsót is, ami remekül visszaszorítja a pluszkilókat, és kiváló homokóra alakot varázsol.


Bal szélső: ne tedd! Középső és jobb szélső: tedd!

Nagy fenék

A hátsófél környéki problémák kezelésére a legjobb módszer, ha minél többet eltakarsz belőle. Semmiképp se próbálkozz a tangafazonnal vagy az oldalt megkötős darabokkal. Felejtsd el a nagy mintás és világos darabokat is. Válassz sötét alsót és világos fesőt, így inkább a feslőtestedre irányul majd a figyelem. Viselj hagyományos fazonú bugyit, de a legjobb, ha nagy fodrosat választasz, ami diszkréten elrejt mindent. Megpróbálkozhatsz az úgynevezett úszószoknyával is, ami szintén elfedi kényes testrészed.


Bal szélső: ne tedd! Középső és jobb szélső: tedd!

Széles csípő

Ha széles a csípőd, akkor messziről kerüld el a vékony pántos, oldalt megkötős alsókat. Mindig a felsőd legyen hangsúlyosabb, de az is megoldás, ha a csípőrészen fodrokkal díszített alsót választasz.. A legjobban akkor jársz, ha egyszínű bugyit viselsz, és egy mintás melltartóval kombinálod.


Bal szélső: ne tedd! Középső és jobb szélső: tedd!

Fiús testalkat

Ha vékony vagy, nincs túl nagy különbség a derekad és csípőd mérete között, valamint nem rendelkezel túl formás idomokkal, akkor valószínűleg ebbe a kategóriába tartozol. Szerencsés vagy, mert tulajdonképpen minden fazon szóba jöhet nálad. Válassz fodros darabokat, hogy nőiesebb idomokat varázsolhass magadnak, de tulajdonképpen bármit felvehetsz, ami tetszik neked.


Mindhárom kép: tedd!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek