Starity

Marion Cotillard Batman oldalán harcol

2012. május 13. 19:07   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a Batman: A sötét lovag – Felemelkedés új magyar előzetese. A filmet hamarosan a mozikban is láthatjuk.

hirdetés
Marion Cotillard Batman oldalán harcol

Az új Batman-film rendezőjének, Christopher Nolannek csaknem le kellett mondania az ifjú francia színészről, ugyanis, mikor Marionnak felajánlotta a titokzatos Miranda Tate szerepét, épp terhessége utolsó hónapjaiban volt.

Egy hollywoodi riporternek azt mondta: „Mindig is nagy rajongója voltam a Batmannek. Így felhívtam Christ, és kétségbeesetten mondtam el, hogy sajnos nem vállalhatom a szerepet.” A rendező megnyugtatta a fiatal színésznőt: „Még mindig írjuk a forgatókönyvet. Egyelőre fogalmam sincs, mikor kezdjük a forgatást. Semmi sem lehetetlen.”

Mikor Marion 2011 júniusában először állt a The Dark Knight – A felemelkedés című új Batman-film kamerái előtt, kisfia, Marcel már rég megszületett. Így Marion forgathatott New Yorkban, Los Angelesben és Pittsburghben is.

Marion így nyilatkozott az általa játszott Miranda Tate-ről: „Ő egy rejtélyes üzletasszony. Szívén hordja a bolygó sorsát. Bár nem mindig egyértelmű, hogy a jó oldalon áll-e.”

Ruven Afanador adta meg az igazi rejtélyes hangulatát a karakternek. Csupán kevés színnel látta el a 36 éves, Oscar-díjas színésznőt a forgatások alatt. Marion alig visel sminket, ez kiemeli természetes szépségét. Ráadásul a színésznő feszes hassal, láthatóan soványan szerepel a filmben.

A sötét lovag – Felemelkedés című filmet 2012. július 20-án láthatjuk először a magyar mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek