Starity

Andrew Garfield szexibb, mint valaha

2012. május 14. 13:01   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy fotózáson olyan oldaláról mutatták meg a fiatal színészt, amiről még ő sem tudta, hogy létezik.

hirdetés
Andrew Garfield szexibb, mint valaha

Andrew Garfield a VMan férfimagazin címlapfotózásán vett részt, ám a képekről sokak szerint egy olyan férfi néz vissza ránk, aki csak árnyalataiban hasonlít az A csodálatos Pókember sztárjára.

A fekete-fehér képeken ugyanis a lehető legelőnyösebb megvilágításba helyeték Andrew-t: fekete, feszülő póló vagy hófehér ing, dagadó izmok, melyek sok nő szívét megdobogtatják – bár nem tudni, hogy ez inkább áldás vagy átok.

Fotók: VMAN / Inez van Lamsweerde & Vinoodh Mtadin

Andrew hamarosan promóciós turnéra indul a legújabb Pókember-film miatt, amelyet a magyar mozikban 2012. július 12-én láthatunk először. Egy interjúban a 28 éves színész így nyilatkozott a hirtelen jött hírnévről: „Most rengeteg félelem van bennem, amik ellen a nap minden percében küzdenem kell. Még nem vagyok teljesen tisztában a hírnév jelentőségével. Tudom, hogy ennél még sokkal nehezebb is lesz.”

Andrew elődje, Tobey Maguire azonban pozitívan nyilatkozott a színészről: „Mikor megtudtam, ki lett az utódom, azt gondoltam: Rohadt tökéletes! Azt akartam, hogy egy nagy film szülessen Pókemberről, és tudom, hogy Andrew nagyon jó színész. Büszke vagyok rá.”

Bár Tobey élete is ugyanilyen rohamosan változott meg, mégis úgy érzi, Andrew is képes lesz alkalmazkodni a hirtelen jött hírnévhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek