Starity

Hazánkba is érkezik Debby Ryan új filmje

2012. május 15. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ifjú Disney-csillag, Debby Ryan új filmje hamarosan a magyar képernyőkön is helyet kap. A film eredeti címe Radio rebel, ami magyarul a Rádió-Láz címet kapta.

hirdetés
Hazánkba is érkezik Debby Ryan új filmje

Debby Ryan egyértelműen a Disney-Csatorna egyik legsikeresebb sztárja, 2008-tól 2011-ig a Zack & Cody a fedélzeten című műsorban láthattuk Bailey Pickettként, 2010-ben debütált első saját filmje, a 16 kívánság, valamint tavaly júniusban kezdődtek első saját sorozatának, a Jessie-nek a forgatása, amiben a főszereplő lányt játssza.

Most az ifjú tinisztár új filmel jelentkezik, ahol ismét főszerepet játszik. A Radio rebel premierje idén volt az Egyesült Államokban, hazánkba viszont csak május 19-én érkezik, magyar címe pedig Rádió-Láz lett.

A film egy ifjú lányról, Taráról szól, aki nagyon félénk. Tara titokban a rejtélyes és titokzatos DJ Radio rebelként éli életét. Viszont amikor az iskola igazgatója úgy dönt, hogy kirúgja az iskolából Rádió-Lázat, Tarának minden bátorságát össze kell szednie, hogy megmentse, és felfedje titkos énjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek