Starity

Doktor House: visszatérő szereplők a fináléban

2012. május 15. 02:02   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden idők egy legnépszerűbb kórházsorozata, a Doktor House nemsokára a fináléjához érkezik a tengerentúlon. A készítők pedig mindent bevetnek annak érdekében, hogy méltó lezárást kapjon a széria, ugyanis több korábbi szereplő is visszatér.

hirdetés
Doktor House: visszatérő szereplők a fináléban

Azt már egy ideje lehet tudni, hogy Olivia Wilde újra magára ölti egy legnépszerűbb szerepét, a színésznő ugyanis visszatér a Doktor House fináléjára.

Azonban nemcsak Remy Hadley veszi fel újra az orvosi köpenyt a Princeton Plainsboro Oktatókórházban – ha nem is feltétlenül szó szerint –, hanem Dr. Cameron, Dr. Masters és érdekes módon Dr. Kutner is.

Az még nem derült ki, hogy az említett orvosok pontosan miként térnek vissza, Kutner megjelenése pedig különösen érdekes lehet a rajongók számára.

A finálé tehát izgalmasnak ígérkezik, így nem is csoda, hogy világszerte közel 100 millió rajongó szeretné tudni, hogyan is zárul a produkció. Az alkotók eddigi munkáját látván kétség sem férhet hozzá, hogy ez lesz az idei év egyik legnagyobb sorozatszenzációja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek