Starity

Apa lett az Agymenők sztárja

2012. május 15. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Simon Helbergnek megszületett első gyermeke, felesége ugyanis a minap egy egészséges kislánynak adott életet.

hirdetés
Apa lett az Agymenők sztárja

Az Agymenők (The Big Bang Theory) sztárja először tapasztalhatja meg a szülői örömöket, ugyanis neje, Jocelyn Towne egy kislánynak adott életet.

A színész, aki a mérnök Howard Wolowitzot alakítja a népszerű szituációs komédiában, múlt hét végén vehette először karjaiba az Adeline névre keresztelt csecsemőt.

Az Us Weekly információi szerint Simon elképesztően izgatott gyermeke miatt, és hetek óta arról olvasgat, hogyan legyen a legjobb apa.

Noha a színész egy ideje házas, karaktere, a hangyás Howard egyáltalán nem a nők kedvence. A hatodik évadban, mely szeptemberben indul útjára, azonban nyomon követhetjük a Star Trek-őrült kocka kalandjait mint házas férfi. „Howard még mindig nem nőtt fel, az anyjával él, és szüksége van arra, hogy a haverjaival lógjon. Most pedig egy teljesen új oldaláról láthatjátok, ami szerintem lenyűgöző lesz, tekintve, hogy a műsor fiatal kockákról szól.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek