Starity

Kanye West szívesen elvenné Kim Kardashiant

2012. május 15. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azzal eddig tisztában lehetett mindenki, hogy Kim Kardashian és Kanye West egy párt alkotnak, de hogy ennyire komoly lenne a dolog kettőjük között, senki sem gondolta volna.

hirdetés
Kanye West szívesen elvenné Kim Kardashiant

Vasárnap Kim Kardashian rövid parókában jelent meg a Vogue Italia forgatásán. A 31 éves realitysztár teljesen úgy nézett ki, mint édesanyja, Kris Jenner, ám a mélyen kivágott ruhadarab elárulta viselőjét.

Kim nem érkezett egyedül a forgatásra, újdonsült barátja is elkisérte, akivel romantikus pillanatokat tölthetett el a munka szabad perceiben – amit egy szemfüles fotós meg is örökített.

A szókimondó rappert minden bizonnyal elbűvölte a Kardashian lány, hiszen nagyon sok időt töltenek együtt. A kapcsolat olyannyira komoly, hogy Kim a gyermekvállaláson gondolkozik.

A kapcsolat komolyságát bizonyítja az, is hogy West a Way Too Cold számában a házasságra utal. „Fehér ruhában láttalak a klubban, most pedig fehér ruhát adnék rád” – így szólnak Kanye West célzó sorai, ami egy jól értesült forrás szerint Kimnek szól, akivel a rapper már több mint két hónapja alkot egy párt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek