Starity

Újra úsznak a sellőlányok

2012. május 17. 11:11   |   Szerző: tothferi5

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly jelentették be, hogy melléksorozatot indítanak a hazánkban is népszerű tinisorozat, a H2O: Egy Vízcsepp Elég történetéhez kapcsolódva.

hirdetés
Újra úsznak a sellőlányok

A spin-off sorozat elkészítését sok gondolkodás előzte meg. Az először Mako – Island of Secrets néven emlegetett sorozat végül Mako Mermaids néven fog a képernyőkre kerülni és jelenleg 26 epizódra tervezik. A sztori szinte teljesen hasonló az eredeti sorozat történetéhez, ugyanis ez is 3 lányról szól, akik sellők és mágikus képességekkel rendelkeznek. A H2O hableány szerepeit Cariba Heine, Claire Holt és Phoebe Tonkin töltötték be, akiknek a széria meghozta a várva-várt hírnevet.

Az új verzióban Sirena, Nixie és Lyla életét követhetjük nyomon, akiknek meggyűlik a bajuk egy betolakodóval. A történet szerint a 15 éves Zac (Chai Romruen) elmegy kempingezni a Mako Szigetre, akkor még nem sejti, hogy minden mozdulatát követik az ott lévő sellőlányok, Sirena (Amy Ruffle), Nixie (Ivy Latimer) és Lyla (Lucy Fry), akiknek a feladatuk, hogy elkergessék az idegeneket a törzshelyükről, a Mako-szigetről. Amikor a mágikus víz és a Hold fénye kapcsolatba kerül egymással, Zac-el valami varázslatos dolog történik. Másnap ébredés után észreveszi, hogy uszony nőtt a lába helyére, és varázserőt kapott, amivel irányítani és uralni tudja a vizet, ám ez nem tetszik igazán a szigetet óvó lányoknak.

A sorozat szintén a Jonathan M. Shiff Productions kezében van, így ismét egy jól megtervezett és minőségi sorozatra számíthatunk, ami a készítők reményei szerint újra elnyeri a fiatalok tetszését. Az előkészületek május 8-án kezdődtek meg, a forgatások pedig az ausztráliai Aranyparton fognak zajlani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek