Starity

Bonnie Tyler tarolt Koreában

2012. május 18. 11:11   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bonnie Tyler új albumának megjelenése előtt még bejárja a világot produkciójával. 33 év elteltével lépett újra színpadra Dél-Koreában, ahol fergeteges koncertet adott.

hirdetés
Bonnie Tyler tarolt Koreában

A Forever Pop Concert 1.0 keretén belül érkezett Bonnie Tyler szombaton Dél-Korea fővárosába, Szöulba. Bonnie legutóbb 1979-ben járt a távol-keleti metropoliszban, és szinte rá sem ismert már, annyi minden változott.

„Fantasztikus, ami itt történt” – nyilatkozta csodálkozva, majd hozzátette, ez teljesen más ahhoz képest, amit 30 évvel ezelőtt látott. A városnézés után sajtótájékoztatót tartott a popgála többi résztvevőjével, majd szombat és vasárnap este is színpadra lépett és mindkét alkalommal teltházas koncertet adott a Sejong Center nagy színháztermében. Saját együttesével a legnagyobb slágereit adta elő.

Ráadásul egykori lemezkiadója, a Sony Music koreai leányvállalata május elején, kiadta az énekesnő 2001-ben Európában megjelent Greatest Hits albumának felújított változatát. Az eredeti, 2001-es brit kiadás Európa szerte lett arany és platinalemez, éppen ezért Bonnie Szöuli látogatásának idejére a Sony Music Korea első alkalommal adott ki válogatásalbumot az rock lady dalaival CD-formátumban. A lemezen 17 nagyszerű dal hallható, míg a borító belső oldalain Bonnie Tyler karriertörténete, diszkográfiája és egy exkluzív fotósorozat látható. Továbbá egy rövid, koreai nyelvű életrajzot is csatoltak a kiadványhoz.

Bonnie Tylert koncertjére magyar rajongóinak sem kell sokat várni, ugyanis augusztus 23-án a Budai Várban lép fel, Budapesten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek