Starity

Thalía rekordot döntött

2012. május 18. 13:01   |   Szerző: Mathias

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű mexikói énekes-színésznőt immár kilencedik alkalommal választották be a legszebb 50 latin közé. Ezzel felállította saját rekordját.

hirdetés
Thalía rekordot döntött

Thalía Sodi ismét bekerült a legszebb 50 latin közé. A sztár, aki már betöltötte 40. életévét, még mindig kirobbanó formában van. A People en Español című lapnak most sikerült rávennie, hogy a közös címlapfotón is rajta legyen, amelyen többek között Ricky Martinnal osztozkodik.

Thalía a fotózás sikerét – a többi sztárral együtt – New Yorkban, egy nekik rendezett partin ünnepelte, ahol mindenkit lenyűgözött csodás megjelenésével. A Roberto Cavalli által tervezett ruha mesésen mutatott a mexikói díván.

Mellesleg elárulta, hogy nagyon szeret jógázni, amit már évek óta csinál, és ez segít neki abban, hogy megőrizze remek alakját. A képeket elnézve igaza lehet neki, hisz nem gondolná senki, hogy már két gyönyörű gyermek édesanyja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek