Starity

Hamarosan debütál Kováts Vera első saját dala

2012. május 20. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kováts Vera, a tavalyi X-Faktor fiatal versenyzője, saját dallal készül rajongóinak.

hirdetés
Hamarosan debütál Kováts Vera első saját dala

Úgy tűnik a fiatal énekesnőt nem viselte meg annyira a szakítás Baricz Gergővel, hiszen gőzerővel dolgozik, egyre több fellépése van, amiket élvezettel vállal, és most bejelentette, hogy egy saját dallal is előrukkol majd a közönségének.

Vera a Facebook-profilján erősítette meg a hírt, miszerint nemsokára új, saját dallal rukkol elő: „Igen, a hír igaz! Valószínűleg, ha minden jól megy, és bent tetszik a rádiósbácsiknak meg néniknek a dalocskám, akkor ti is hallhatjátok, és kérhetitek a kívánságműsorban.”

A közelgő saját számról még annyit elárult, hogy a dal teljesen az ő pörgős stílusát jellemzi, és hogy várható lesz egy klip megjelenése is.

Az énekespalánta nem olyan rég már felénekelt egy számot, a Tükröm Tükröm című filmnek az egyik betétdalát magyar és angol nyelven. A dal bejött a rajongóknak, így valószínűleg az új szerzemény is sikert fog aratni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek