Starity

Rövid hajjal hódít Lola

2012. május 19. 13:01   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar tinisztár a tőle szokatlan frizurával hódít: az egyik magazin kérte fel az énekesnőt egy fotózásra, mely során megszabadult fürtjeitől is.

hirdetés
Rövid hajjal hódít Lola

Nem elég, hogy a fiatal énekesnő rövidre vágatta a haját, de még extrémebb is lett, ugyanis az egyik felén rövidebb a haja, mint a másikon. Mindez a Cosmopolitan fotózásán történt.

„Igazából már régóta gondolkodtam azon, hogy levágatom a hajam, de a legutóbbi Cosmo-fotózás, amin részt vettem, megadta a végső lökést. Ugyanis féloldalasan volt feltűzve a hajam, és könnyen el lehetett képzelni, milyen lenne röviden. Nagyon tetszett, ezért elkezdtem keresgetni hasonló frizurákat, amivel felkerestem új fodrászomat, és a végleges formát és színt az ő segítségével találtuk ki. Attól sem féltem, hogy mi lesz, ha rosszul áll, hiszen már rengeteg megoldás létezik arra, hogy korrigáljuk. De szerencsére szuperül sikerült a végeredmény! Az tetszik ebben a fazonban a leginkább, hogy többféleképpen is lehet viselni, szóval már alig várom, hogy minden nap új stílussal rukkoljak elő!" – mesélte Lola az új sérójáról.

Az énekesnő a Csillag születik című tehetségkutatóban mutatta meg először az új frizuráját.


Ilyen volt – ilyen lett (Fotó: Cosmopolitan)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek