Starity

A Billboard Awards legszebb ruhakölteményei

2012. május 21. 17:05   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnapi napon került megrendezésre az egyik népszerű díjátadó, a Billboard Awards. Nézd meg, mit viseltek a sztárok!

hirdetés
A Billboard Awards legszebb ruhakölteményei

Tegnap este Las Vegasban került megrendezésre a 2012-es Billboards Music Awards. Azt est nagy nyertese Adele volt; rekordot döntött 12 díjával. A show-ra Justin Bieber nem Selena Gomezt vitte párjául, amiből mindenki arra következtetett, hogy talán igazak a pletykák, miszerint a két fiatal szakított.

Mint már megszokhattuk, egy rendezvényen az is fontos szempont, hogy ki milyen ruhát ölt magára. A sztárok többsége ezúttal is gyönyörű kreálmányokban pompázott, így ebben a cikkben a legcsodásabb öltözékek kerülnek bemutatásra.

Alicia Keys egy Azzedine Alaïa-estélyit választott. A fekete ruha rendkívül elegáns volt, és remekül hangsúlyozta Alicia csodálatos homokóra alakját. Az extrém konty és az egész fülcimpáját borító Repossi-fülbevalók pedig vagányságot csempésztek a ruha komolyságába.

Taylor Swift egy Elie Saab-estélyi mellett tette le a voksát. A fiatal énekesnő igazán vadítóan festett ebben a vörös ruhában. Külön izgalmat csempészett megjelenésébe a felsőrész trükkös megoldása. Az átlátszó csipkedíszítés alatt az énekesnő csupasz bőrét csodálhattuk, csupán az ügyesen elhelyezett piros csíkoknak köszönhető, hogy Taylor nem mutatott többet magából, mint amennyit szeretett volna. Azonban így nagyon ízléses, és egyben mégis izgalmas látványt nyújtott.

Carly Rae Jepsen egy pezsgőszínű estélyit öltött magára. A ruha világos tónusa és könnyedsége remek kontrasztot képzett Carly sötét hajával, és annak szögletes formájával. Igazán üde, letisztult, tavaszias hatást keltett, és remekül illett az énekesnő fiatalos, bolondos természetéhez.

Chrissy Teigen igazán modern hatást ért el ezzel a különleges szabású ruhával. Idén nagyon divatban vannak a geometrikus formák és szabásvonalak, és a modell nem félt bevállalni őket. Megjelenése elegáns volt, mégsem hétköznapi. A mellrésznél lévő merész színösszeállítás külön feldobta a szettet.

Brandy egy Herve Leger-ruhában káprázott az este folyamán. A pasztell árnyalattal ő is igazán trendkövető volt, valamint a ruha remekül hangsúlyozta formás lábait és dús kebleit anélkül, hogy a közönségesség irányába csapott volna. A platform cipők mégjobban kiemelték az énekesnő hosszú lábait, és a feltűnő smink egy kis színt vitt a megjelenésébe.

Carrie Underwood igazi hercegnőnek öltözött az estére. Egy habos-babos Oscar de la Renta-estélyiben tündökölt. A lila szín remekül harmonizált szőke hajával és világos bőrével. Carrie pont olyan volt, mint aki a meséből lépett elő, azonban mégsem esett túlzásokba. A gyöngyökkel díszített clutch és az ezüst szandál már csak hab a tortán.

Miley Cyrus ezúttal kitett magáért, és remekül nézett ki ebben a Jean Paul Gaultier-kabátban. Igaz, hogy rendeltetés szerint, ezt a darabot nem önmagában kell hordani, hanem valami fölé, de végül is igazán csinos volt benne a tinisztár. Bár sokat mutatott, nem esett át a ló túloldalára, és még a jó ízlés határain belül maradt. A Louboutin-cipő is remek választásnak bizonyult, a haja meg csodás koronája volt megjelenésének.

Ha eltekintünk Amber Rose tar fejétől, és karika fülbevalóitól, ami már több mint két éve kiment a divatból, akkor a modell remekül nézett ki. Úgy tűnik, Ambernek jót tett az eljegyzés, hiszen eddig vad stílusáról volt ismeretes, most viszont mégis inkább a letisztultságot választotta. Egy egyszerű, fehér ceruzaruhát választott, melyben az egyetlen bökkenő az volt, hogy hatalmas mellei kis híján kifolytak öltözékéből. Ennek ellenére nagyon elegáns volt, és végre egyáltalán nem esett túlzásokba.

Katy Perry egy Blumarine-estélyit választott. A ruha lágy levendula színe remekül harmonizált az énekesnő lila hajkoronájával. A felső részen lévő flitter díszítések izgalmassá tették az egyszerű szabást, a fátyolos szoknya pedig könnyedséget csempészett a szerelésbe. A ruha hátkivágása pedig egy kis extra volt a megjelenésében.

Julianne Hough egy Kaufman Franc-koktálruhában jelent meg a díjátadón. Nem lihegte túl megjelenését, egyszerű volt, mégis elegáns. A ruhát a strasszköves díszítés tette izgalmassá, máskülönben félő, hogy szabása miatt egy törölközőre hajazott volna, így azonban remekül festett. A Nicholas Kirkwood-cipő viszont nem volt a legjobb választás, sárga színe sehogy sem ment öltözékéhez.

Jordin Sparks egy Diane Von Furstenberg-miniruhában pompázott. A ruha pasztell színe remek összhangban volt Jordin sötét bőrével. A csipke díszítés remekül feldobta az egyszerű fazont, és tökélesen hangsúlyozta a lány formás lábait. A mélylila magassarkú szandál is csodás választás volt, nagyon jól működött a ruha színével.

Zooey Deschanelnek egy Moschino-ruhára esett a választása. A színésznő tőle megszokottan igazán bájosan festett, és ismét a 60-as éveket idézte a lógós fülbevalókkal, a narancssárga rúzzsal és a tupírozott konyttyal. Azonban úgy tűnik, a fekete harisnyájától nem tud megválni, szinte minden rendezvényre viseli, és egyszer azt nyilatkozta, hogy az az ő „védelmező pajzsa”. Mindenesetre ez az összeállítás jöbb lett volna nélküle, de megmentette, hogy beleillik a 60-as évek képbe.

Natasha Bedingfield nagyon elegáns volt ebben a felsliccelt estélyiben. Az uszály és a lábvillantás igazán dámai jelleget kölcsönzött neki, és a felsőrész tolldíszítése pedig egy kis extravaganciát csempészett a ruhába. Egyedül a hajában lévő virággal nem értünk egyet, indokolatlan volt ehhez a ruhához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek