Starity

Megérkezett Fluor eddigi legprofibb klipje!

2012. május 22. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legjobb Férfi Előadó Comet-gömbjére is jelölt sztár az éjszakában gyűjtött inspirációt eddigi legnagyobb költségvetésű videójához. Fluor az idei Comet gála egyik legjobban várt, legmeghatározóbb előadója – egyedülálló produkciója során a Partyállatra is bulizhat majd, aki ellátogat a Papp László Budapest Sportarénába.

hirdetés
Megérkezett Fluor eddigi legprofibb klipje!
Fotó: Red Lemon Média

A Partyállat Fluor eddigi legprofibb videója, amelyet a Lájk és a Hello, nyár stábjával, a Studio-X csapatával készített. A kreatív ötletekért és a furcsa, kissé szokatlan látásmódért Ív&Candie felelt, a forgatást pedig Már András vezényelte le, aki SP Olyan szép című klipjének art direktora is volt. A bulijelenetek helyszínéül Fluor Tomi egyik kedvenc szórakozóhelye, a Corvintető szolgált – ahol elég gyakran veti bele magát az éjszaka dzsungelébe.

„Évek óta készültem már erre a klipre, és túlzás nélkül merem állítani, hogy életem eddigi legjobbja lett. Minden hétvégén becsülettel elmentem bulizni, de megérte az áldozat, mert a szemem előtt mindig ott lebegett a cél. Míg mások aludtak és megpróbálták fúrni a partyt, én belevetettem magamat a dzsungelbe, az éjszakai világba. Június 14-én a VIVA Comet gálán is ezt a dalt fogom nyomni, úgyhogy mindenki készüljön! Kezeket az égbe, metálvillát fel, jön a Partyállat, jön a hardcore!” – mondta nevetve Fluor Tomi.

A 24 éves sztár ismét bebizonyította, hogy nem feltétlenül kell négy és fél oktávos hangterjedelemmel rendelkezni ahhoz, hogy sikeresek legyünk. A Partyállat minden bizonnyal az idei nyár egyik legnagyobb bulislágere lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek