Starity

A Compact Disco a döntősök között

2012. május 23. 07:07   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este tartották a 2012-es Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjét, amelynek során 10 ország jutott be a szombati fináléba.

hirdetés
A Compact Disco a döntősök között

Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban kedden hivatalosan is megkezdődött a 2012-es Eurovíziós Dalfesztivál. Tegnap este a Magyar Televízió jóvoltából a magyarok is láthatták azt a 18 versenyzőt, akik meg akarták szerezni a jogot arra, hogy országukat a döntőn is képviselhessék.

Az elődöntő során 10 produkció jutott tovább, akik között a Magyarországot képviselő Compact Disco is helyet kapott. Mellettük Románia, Moldova, Izland, Dánia, Albánia, Ciprus, Görögország, Oroszország és Írország mutathatja meg újra, hogy mit tud a szombati fináléban.

Az első eredményhirdetés után a versenyzők a rajtszámokat is kihúzták, azaz hogy hányadikként kell színpadra állniuk a hétvégén. A Compact Disco énekesének keze nem volt túl szerencsés, hiszen a sorszámuk alapján második fellépőként vesznek majd részt a nagy megmérettetésen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek