Starity

Esélyes a Men In Black folytatása

2012. május 23. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint újabb részt kaphat a trilógia, a rendező, Barry Sonnenfeld ugyanis lát esélyt a folytatásra.

hirdetés
Esélyes a Men In Black folytatása

Will Smith május 22-én az Ed Sullivan színházban járt, ahol David Lettermannél vendégeskedett. A 43 éves színész munkájáról beszélt, és a nemrég mozikba került Men in Black harmadik részét promótálta, amelyben többek közt Lady Gaga és Justin Bieber is szerepel.

A trilógia rendezője, Barry Sonnenfeld nemrég elmondta, lát esélyt a folytatásra, egy hatalmas változtatással: „Will nagyon okos, de épp ugyanennyire idegesítő, rengeteg energiával rendelkezik. Ha túlságosan is zsörtölődővé válik, azt mondom majd neki: »Elmehetsz! Lecseréllek a fiadra!« Ha továbbra is ezen az úton haladunk tovább, a negyedik rész biztosan nem készül el 2032-re, de átkozottul jó lesz!”

Sonnenfeld szerint az sem kizárt, hogyha készül negyedik rész, Will és Jaden Smith együtt dolgozhatnak majd. Nem ez lenne az első közös produkciója apának és fiának, hiszen eddig már kétszer forgattak együtt. A Men In Black – Sötét zsaruk 3. hivatalosan holnap kerül a magyarországi mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek