Starity

Klippremier: Kelly Clarkson — Dark Side

2012. május 25. 08:08   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett az aranytorkú énekesnő új kisfilmje, mely a Dark Side című dalhoz készült. A szám a tavaly megjelent Stronger album harmadik kislemeze.

hirdetés
Klippremier: Kelly Clarkson — Dark Side

Kelly Clarkson tavaly októberben tért vissza Stronger című korongjával, mellyel nagy sikereket ért el. Az album első kislemeze a Mr. Know It All volt, amely szép eredményekkel zárt a listákon. A lemez legnagyobb slágere viszont a másodikként kiadott címadó Stronger (What Doesn’t Kill You) című dal lett, mely három hétig volt idén listavezető Amerikában.

Az American Idol-nyertes énekesnő az album harmadik kislemezének a Dark Side című szerzeményt választotta, mely hivatalosan június 5-én jelenik majd meg. A dal arról szól, hogy senki sem tökéletes, de az embereket a sötét oldalukkal, hibáikkal együtt kell elfogadni.

A szám hasonlóan slágergyanús, mint a Stronger, így valószínűleg hasonló sikerekre is számíthat. A dalt Kelly a május 20-án tartott Billboard Music Awardson is előadta, most pedig megjelent a Dark Side videoklipje is.

A kisfilmet áprilisban forgatták le Los Angelesben, a rendezője Shane Drake volt. A hivatalos klip ma került fel az aranytorkú énekesnő VEVO-csatornájára. A videó passzol a dal szövegéhez, Kelly mellett több ember tűnik fel benne, akiknek mind megvan a sötét oldaluk, akárcsak az énekesnőnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek