Starity

Klippremier: Wiz Khalifa — Work Hard, Play Hard

2012. május 26. 12:12   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új klippel jelentkezik az amerikai rapper, a kisfilm a Work Hard, Play Hard című számhoz készült el. A dal az O.N.I.F.C. című album első kislemeze.

hirdetés
Klippremier: Wiz Khalifa — Work Hard, Play Hard

Wiz Khalifa Rolling Papers című albumával robbant be a köztudatba 2011-ben. A korongról olyan dalok kerültek ki mint a Roll Up, a No Sleep vagy az amerikai Billboard Hot 100 első helyéig jutó Black and Yellow. A rapper hamarosan kiadja új nagylemezét, mely O.N.I.F.C. címmel jelenik majd meg 2012. augusztus 28-án.

Az album első kislemezét április 23-án mutatták be, Work Hard, Play Hard címmel. A dal a megjelenése után egészen a tizenhetedik helyig jutott el az Egyesült Államokban. A szerzemény írója Wiz volt, a producere pedig Benny Blanco és a Stargate duó.

A Work Hard, Play Hard videoklipje május 23-án érkezett meg. A kisfilmet Pennsylvaniában forgatták le, a történetének középpontjában pedig egy építőipari munkás, egy futballista, egy bolti eladó és egy balerina áll, akik a végén mind egy bárban ünnepelnek majd a rapperrel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek