Starity

Új dallal és albummal tér vissza Molly Sandén

2012. május 25. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Molly Sandén nem szomorkodott sokat azon, hogy nem ő lett a Melodifestivalen nyertese, helyette nagyobb erővel vetette bele magát a munkába, ennek gyümölcse új albuma, illetve az első klip.

hirdetés
Új dallal és albummal tér vissza Molly Sandén

Eric Saadéval történt szakítása óta Molly bevallása szerint tízszer erősebb lett, jó néhány kilótól megszabadult, és teljes erőbedobással új albumára koncentrál, amely a napokban jelent meg Svédországban.

Új albuma – amelynek címe Unchained – május 23-án jelent meg, és aznap látott napvilágot az első kislemezes dalnak, az A Little Forgivenessnek a klipje – eddig csak az Aftonbladet videómegosztóján. A dalban Christopher Nissen dán énekes működik közre, akit sokan csak úgy emlegettek az elmúlt időszakban, hogy Molly válasza Tone Damlira, akivel Eric Saade énekel duettet.

A dalt maga Molly írta – természetesen profi segítséggel – ők nem mások, mint Aleena Gibson, Robin Fredriksson és Mattias Larsson – ez utóbbi két dalszerző Eric Saadénak is írt már sikerdalokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek