Starity

Leégtek a Linkin Park tagjai!

2012. május 26. 13:01   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a rockzenekar legújabb klipje, a Burn It Down.
Mint a legtöbb videójuk, ez is látványos lett.

hirdetés
Leégtek a Linkin Park tagjai!

Nem rég adták ki a Burn It Down stúdió feldolgozásá – amit azóta már élőben is hallhattuk, többek között a 2012-es Billboard Music Awardson -, és máris itt van a hozzátartozó klip, erre csak röpke másfél hónapot kellet várniuk a rajongóknak.

Ez a videó is legalább olyan látványos, mint az elődei. A zenekar tagjai elkezdenek égni éneklés közben, ami nem túl meglepő, hisz a névadó dalnak a magyar fordítása azt jelenti, hogy „leégni”. A dal többek között, olyan sztárokról szól, akiket felépítenek, majd lerombolnak. A klipet a csapat egyik tagja Joe Hahn rendezte.

Egyébként ez a klip csak ízelítő volt a fiúktól, hisz új lemezük június 25-én fog megjelenni, ami a Living Things nevet kapja. Az egyik producer Rick Rubin, aki olyan együttesekkel is dolgozott már együtt, mint például Red Hot Chili Peppers vagy a Metallica, de Mike Shinoda is közreműködött vele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek