Starity

Danna Paola új albuma júniustól már a boltokban

2012. május 28. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Danna Paola június 5-én piacra dobja legújabb albumát, amely azért is nagy öröm a rajongók számára, mert legutóbb 2005-ben jelentkezett nagylemezzel.

hirdetés
Danna Paola új albuma júniustól már a boltokban

Danna Paola zenei karrierje 2001-ben indult be, mikor kiadta első, Mi globu azul címet viselő nagylemezét. Két évvel később aztán megjelent az album új kiadása, majd 2004-ben Océano címmel új dalokat tartalmazó koronggal lepte meg rajongóit.

Az akkor még kislány Danna egycsapásra Mexikó egyik legkedveltebb gyereksztárjává vált. 2005-ben aztán két lemezzel is előrukkolt (Chiquita pero picosa, Canta como Danna Paola), majd színészi karrierjére kezdett koncentrálni. Bár közben – egészen pontosan 2007-ben – Danna Paola címmel kiadott egy EP-t is, valamint sorozatok betétdalait is elénekelte, a rajongóknak egészen mostanáig kellett várniuk az új stúdióalbumra.

Danna tehát hét év elteltével jelentkezik új nagylemezzel, amelynek már a címét is elárulta. Az album a tervek szerint Nuevo disco címmel kerül a tengerentúli üzletek polcaira június 5-én.

A korongon természetesen helyet kap majd a márciusban kislemezen megjelent Ruleta című szerzemény, amelyhez azóta már videoklipet is forgatott a gyönyörű énekesnő.

A Nuevo disco dalai a következők lesznek (a sorrend nem hivatalos): Cero gravedad; Labios de cereza; Ruleta; Todo fue un show; Cúrame (El vírus); Nunca; Adicta a tus besos; Mi secreto; Loca por ti; Comprendo; Todos mi sentido és Amor y felicidad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek