Starity

Justin Bieber megütött egy fotóst

Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez Selena Gomez 1

Színésznő, Énekesnő

Justin Bieber Justin Bieber 15

énekes

Kapcsolódó cikkek

Címkék

hirdetés
2012. május 28. 16:04   |   Szerző: Pocketfullofsunshine

Justin Bieber mindig jókedvűen és kedvesen fogadja a paparazzókat, de úgy látszik, van egy határ, amit már ő sem tolerál.

Justin Bieber megütött egy fotóst Fotó: AKM-GSI

Justin Bieber és kedvese, Selena Gomez mozis randevújukat töltötték Kaliforniában vasárnap délután, testőrök és mindenféle felhajtás nélkül, mint bármely más hétköznapi pár. A film után szerették volna elhagyni a helyszínt, de megjelentek a lesifotósok, és útjukat állták. Annyira körbevették őket, hogy az úton sem tudtak átmenni. Ráadásul az egyik fotós elkezdte sértegetni Selenát, amit Justin többszöri felszólítására sem hagyott abba.

hirdetés

Az eset tettlegességig fajult, majd a fiú megütötte a fotóst, akihez később mentőt kellett hívni felsőtesti panaszok miatt. Az esetre a rendőrség és Justin testőrei is megjelentek. Az elkövetkezendő napokban hallgatják ki Justint, a fotóst és a többi szemtanút is, akik állítása szerint párja végig próbálta nyugtatni barátját, és a fotóshoz is többször odament, hogy állapotáról érdeklődjön.


Fotó: AKM-GSI

Bieber egyelőre semmilyen formában nem kommentálta az esetet, Selena viszont megköszönte a rajongóknak a támogatást, akik az első perctől kezdve a szerelmesek pártját fogták.


Fotó: AKM-GSI

A fotósok folyamatosan kivívják a sztárok haragját, legutóbb Kristen Stewart intett be az egyik paparazzónak.

  twitter 
hirdetés

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek