Starity

Justin Bieber megütött egy fotóst

2012. május 28. 16:04   |   Szerző: Pocketfullofsunshine

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber mindig jókedvűen és kedvesen fogadja a paparazzókat, de úgy látszik, van egy határ, amit már ő sem tolerál.

Justin Bieber megütött egy fotóst
Fotó: AKM-GSI

Justin Bieber és kedvese, Selena Gomez mozis randevújukat töltötték Kaliforniában vasárnap délután, testőrök és mindenféle felhajtás nélkül, mint bármely más hétköznapi pár. A film után szerették volna elhagyni a helyszínt, de megjelentek a lesifotósok, és útjukat állták. Annyira körbevették őket, hogy az úton sem tudtak átmenni. Ráadásul az egyik fotós elkezdte sértegetni Selenát, amit Justin többszöri felszólítására sem hagyott abba.

hirdetés

Az eset tettlegességig fajult, majd a fiú megütötte a fotóst, akihez később mentőt kellett hívni felsőtesti panaszok miatt. Az esetre a rendőrség és Justin testőrei is megjelentek. Az elkövetkezendő napokban hallgatják ki Justint, a fotóst és a többi szemtanút is, akik állítása szerint párja végig próbálta nyugtatni barátját, és a fotóshoz is többször odament, hogy állapotáról érdeklődjön.


Fotó: AKM-GSI

Bieber egyelőre semmilyen formában nem kommentálta az esetet, Selena viszont megköszönte a rajongóknak a támogatást, akik az első perctől kezdve a szerelmesek pártját fogták.


Fotó: AKM-GSI

A fotósok folyamatosan kivívják a sztárok haragját, legutóbb Kristen Stewart intett be az egyik paparazzónak.

  twitter 

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, lájkold Facebook-oldalunkat!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek

Advertisement