Starity

Justin Bieber megütött egy fotóst

2012. május 28. 16:04   |   Szerző: Pocketfullofsunshine

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber mindig jókedvűen és kedvesen fogadja a paparazzókat, de úgy látszik, van egy határ, amit már ő sem tolerál.

hirdetés
Justin Bieber megütött egy fotóst
Fotó: AKM-GSI

Justin Bieber és kedvese, Selena Gomez mozis randevújukat töltötték Kaliforniában vasárnap délután, testőrök és mindenféle felhajtás nélkül, mint bármely más hétköznapi pár. A film után szerették volna elhagyni a helyszínt, de megjelentek a lesifotósok, és útjukat állták. Annyira körbevették őket, hogy az úton sem tudtak átmenni. Ráadásul az egyik fotós elkezdte sértegetni Selenát, amit Justin többszöri felszólítására sem hagyott abba.

Az eset tettlegességig fajult, majd a fiú megütötte a fotóst, akihez később mentőt kellett hívni felsőtesti panaszok miatt. Az esetre a rendőrség és Justin testőrei is megjelentek. Az elkövetkezendő napokban hallgatják ki Justint, a fotóst és a többi szemtanút is, akik állítása szerint párja végig próbálta nyugtatni barátját, és a fotóshoz is többször odament, hogy állapotáról érdeklődjön.


Fotó: AKM-GSI

Bieber egyelőre semmilyen formában nem kommentálta az esetet, Selena viszont megköszönte a rajongóknak a támogatást, akik az első perctől kezdve a szerelmesek pártját fogták.


Fotó: AKM-GSI

A fotósok folyamatosan kivívják a sztárok haragját, legutóbb Kristen Stewart intett be az egyik paparazzónak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek