Starity

Rafael Nadal és Chenoa egy könyvben publikál

2012. május 30. 19:07   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chenoa, Rafael Nadal, Mateu Isern és Aina Calvo. Csak néhány név, aki boldogan osztja meg tippjeit és receptjeit az új kiadványban, mely bevételének negyede jótékony célra megy majd.

hirdetés
Rafael Nadal és Chenoa egy könyvben publikál

Spanyol hírességek összefogtak ismét a jó cél érdekében. Többek között a teniszező Rafael Nadal és az extriunfita, Chenoa is boldogan működött közre a nem mindennapi szakácskönyv piacra dobásában. A kiadványban különböző közszereplők vallanak kedvenc tradicionális mallorcai receptjeikről, valamint tippeket adnak, hogy a szigeten hol érdemes beülni egy kávézóba vagy étterembe, hol lehet találni igazán kiváló és minőségi szórakozási lehetőségeket.

A Recetas para no olvidar (Felejthetetlen receptek) című könyv debütálására szerdán kerül sor ottani idő szerint 18:30 perckor a Mavi bárban, ahol a kiadvány szereplői is jelen lesznek. Mindannyian készülnek saját konyhai történetekkel, valamint elárulják kedvenc ételeik elkészítési módját.

Az Europa Press gondozásában megjelenő mű 37 receptet tartalmaz, melyeket 10 híresség tollából olvashatunk majd. Még olyan ötleteket is kaphatunk, hol érdemes finom ételeket és borokat kóstolni Mallorcán, sőt, azt is megtudhatjuk, hogy a legjobb zenét a környéken többek között a Ricshaw Jazz Trio szolgáltatja.

Javier Matesanz, a kiadó egyik vezetője elmondta: ebben a könyvben mindenkinek megvan a saját története, mindenki beletette az otthon ízvilágát, azt, amit édesanyjuk által sajátítottak el, szerettek meg.

Chenoa például kedvenc leveseit mutatja meg, de akad még speciális rizses étel, pörkölt húsgombóc vagy éppen ínycsiklandozó vegetáriánus fogások.

A kiadvány bevételének több, mint 25%-a nemes célra megy: a Maragall Alapítvány kapja Alzheimer-kutatásra, valamint a mallorcai alzheimer-kórosoknak kívánnak így némi összeggel segíteni a gyógyulásban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek