Starity

Rebecca Blacket újra utálják a YouTube-on

2012. május 31. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rebecca Black az elmúlt egy évben megszokhatta, hogy videói tetszési indexeit nem teszi ki az ablakba, ezúttal azonban még énekelnie sem kellett ahhoz, hogy kivívja az internetezők ellenszenvét.

hirdetés
Rebecca Blacket újra utálják a YouTube-on

Rebecca Black nevét tavaly tanulhattuk meg, amikor minden idők egyik legrosszabb dalával bevéste nevét a köztudatba. A 14 éves sztárjelölt azóta is tesz azért, hogy ne tűnjön el a süllyesztőben, és újabb dalokkal és videókkal áll elő.

A legújabb YouTube-ra felkerült videójának semmi köze nincs az énekléshez, de még a hét bármely napjához sem, ennek ellenére a 3 perc 20 másodperc hosszúságú videónak máris rengeteg utálója akadt. A kisfilm ugyanis egy politikai kampányfilm, amelyben a félig mexikói származású énekesnő az egyik mexikói elnökjelöltet, Enrique Peña Nietót támogatja.

A kétes hírnevű énekesnő a videóban angolul fogalmazza meg a politikával kapcsolatos nézeteit: „Személy szerint úgy gondolom, nagyon fontos a fiatalok és tinik számára, hogy bevonják magukat a politikába. Bár még csak 14 éves vagyok, és még négy évig nem szavazhatok, nem akarom, hogy 18 évesen ne tudjak semmit arról, hogy miről is fogok szavazni.”

A vágott anyagban Rebecca csak egyetlen említést tesz az általa támogatott Peña Nietóról, aki szerinte „fantasztikus munkát fog végezni.”

A videómegosztó portálon a legtöbb hozzászóló vagy azt nehezményezi, hogy Rebecca Black amerikai állampolgár létére miért üti az orrát a mexikóiak dolgába, vagy azon háborognak, hogy vajon Peña Nieto melyik kampánymenedzserének jutott eszébe, hogy a világ egyik legutáltabb dalának előadójával próbálják meg népszerűsíteni a jelöltet. Az utóbbinak azért, valljuk be, van logikus magyarázata, hiszen a Fridayt 32 millióan nézték meg, és bár a kampányvideó ilyen számokkal még nem dicsekedhet, Rebecca jelenléte biztosan nagyot fog dobni a nézettségszámlálón.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek