Starity

Bobby Womack közös dalt készített Lana Del Reyjel

2012. június 01. 07:07   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legendás soul énekes hamarosan új albummal jelentkezik, melyen szerepel majd egy duett a Video Games énekesnőjével is. A lemez The Bravest Man In The Universe címmel érkezik majd júniusban.

hirdetés
Bobby Womack közös dalt készített Lana Del Reyjel

A 68 éves legendás énekes, Bobby Womack 2012 nyarán új koronggal jelentkezik majd. Az album The Bravest Man in the Universe címmel jelenik meg, először az Egyesült Királyságban június 11-én, másnap pedig majd az Egyesült Államokban is. A nagylemez első kislemeze a Please Forgive My Heart lett, melyet még márciusban mutattak be.

A hamarosan megjelenő albumon szerepelni fog majd egy duett is a különleges hangú énekes-dalszerzőnővel, Lana Del Reyjel. A nemrég bemutatott szerzemény a Dayglo Reflection címet kapta. A dalban Womack felfedezője, a már elhunyt Sam Cooke is szerepet kapott, akinek egy archív rádióinterjújának részlete szerepel a számban.

A nemrég súlyos betegségből kigyógyult Bobby Womack huszonhetedik stúdióalbumának már fény derült a borítójára és a dallistájára is, ezenkívül már a címadó dalt is bemutatták róla. A lemez egyébként tizenkét év óta az első korongja lesz a legendás fekete énekesnek, mivel Womack legutóbb 2000-ben jelentkezett új CD-vel.

A The Bravest Man in the Universe című visszatérő albumon egészen új számok kapnak majd helyet, ami azért érdekes, mert legutóbb 1994-ben jelent meg friss szerzeményeket tartalmazó lemeze. A számok között pedig már biztosan ott lesz a hamarosan két új kisfilmmel jelentkező énekesnővel, Lana Del Reyjel közös, gyönyörű duett is, a Dayglo Reflection, mely már hivatalos verzióban is felkerült a Youtube-ra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek