Starity

Crystal Harris visszakönyörögte magát a Playboy-villába

2012. június 02. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hugh Hefnert faképnél hagyó playmate-nek már nagyon hiányzott a luxus, így újra a Playboy-mogulnál kötött ki, miután nemrég faképnél hagyta.

hirdetés
Crystal Harris visszakönyörögte magát a Playboy-villába

2010. áprilisában Hugh Hefner még azt nyilatkozta, hogy Crystal Harris számára az igazi és, hogy több van köztük, mint egyszerű szerelem. Heff nem volt rest és még abban az évben, Karácsony napján megkérte a playmate kezét, aki könnyes szemmel mondott igent. Az esküvőt tavaly június 18-ra tervezték, helyszíne pedig nem meglepő módon a Playboy-villa lett volna, azonban a menyasszony néhány nappal a mennyegző előtt felbontotta a jegyességüket.

A 26 éves lány egy fiatal, de nem milliomos srác miatt hagyta faképnél vőlegényét, ezért talán akkor a szerelem fontosabb volt számára, mint a pénz. A mostani hírek szerint viszont ez korántsem igaz, ugyanis Crystalnak hiányzott a playboy-mogul által megszokott luxus és csillogás, így hát visszakönyörögte magát a villába. A 86 éves mogul pedig zokszó nélkül visszafogadta, azonban új barátnője, Shera Berchard annyira kiakadt Heff tettén, hogy kiköltözött a Playboy-villából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek