Starity

Lady Gaga a legnépszerűbb a közösségi médiában

2012. június 02. 14:02   |   Szerző: Ratata

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Starcount weboldal összeállított egy listát, melyen a közösségi médiák legnépszerűbb oldalait gyűjtötte össze. Az első helyen Lady Gaga áll, mögötte szerepel még Shakira, Katy Perry, a Facebook és a Youtube is.

hirdetés
Lady Gaga a legnépszerűbb a közösségi médiában

Lady Gaga megállíthatatlanul dolgozik, hiszen április 27-én startolt új világ körüli turnéja Ázsiában, ami a Born This Way Ball nevet kapta. Teltházas koncerteket adott Szöulban, Tokióban és Szingapúrban háromszor, Hong Kongban négyszer. Elképesztő sikernek örvendhet az énekesnő, aki a héten megdöntötte saját rekordját, átlépte a 25 millió követőt a Twitter közösségi oldalon.

A lista második helyezettje Justin Bieber lett, aki kisebb bajba került egy lesifotós miatt. Az ügy tisztázódott, és kiderült, hogy a paparazzo hazudott. A énekes rajongói és szerelme, Selena Gomez végig mellette álltak. A Twitteren ő rendelkezik a második legnagyobb rajongói táborral.

A harmadik helyen Rihanna áll. Jelenleg is a Billboard Social 50 listájának élén van új parfümjének és filmjének népszerűsítése miatt. Legújabb számával, a Where Have You Beennel pedig a listákat bombázza.

Íme, a lista első 10 helyezettje:

  1. Lady Gaga
  2. Justin Bieber
  3. Rihanna
  4. Eminem
  5. Shakira
  6. Katy Perry
  7. Facebook
  8. YouTube
  9. Cristiano Ronaldo
  10. Michael Jackson

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek