Starity

Phoebe Tonkin is vámpír lesz?

2012. június 02. 19:07   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sellőként és boszorkányként is elragadó színésznő lehet, hogy hamarosan a The Vampire Diaries című nagy sikerű sorozatban is feltűnik.

hirdetés
Phoebe Tonkin is vámpír lesz?

Phoebe Tonkint a világ sellőként ismerte meg, majd sokak örömére egy amerikai sorozatban, a The Secret Circle-ben is bizonyította a tehetségét. A szériát ugyan egy évad után törölte az anyacsatorna – ami, mint kiderült, nem mindenkit érintett rosszul –, de a színésznő játéka megragadta a The Vampire Diaries készítőjének fantáziáját is.

Kevin Williamson egy interjúban elmondta, hogy nagyon tetszik neki Phoebe játéka, és van rá esély, hogy szerepet adnak neki a népszerű vámpíros sorozatban is. A lányt nemcsak a készítő látná viszont szívesen a szériában, hanem a Zap2it oldal szerint is helye van a vámpírok közt.

A rajongókat leginkább az foglalkoztatja, hogy milyen szerepben tündökölhet majd Phoebe, aki maga is The Vampire Diares-rajongónak vallja magát. A legtöbben Damon legújabb szerelmét látják benne, aki végre kiszakíthatja a kék szemű vámpírt az Elena utáni vágyakozásból, de van, aki újra boszorkányszerepben szeretné a lányt, Bonnie oldalán. Vajon a sorozat negyedik évadában újra együtt dolgozhat Claire Holt és Phoebe Tonkin, csak most mint vérszívó vámpírok? Néhány hónap múlva biztosan kiderül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek