Starity

Elhunyt a Született feleségek Mrs. McCluskey-ja

2012. június 03. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június elsején hunyt el Kathryn Joosten, a Született Feleségek McCluskey-ja, hosszú betegség után.

hirdetés
Elhunyt a Született feleségek Mrs. McCluskey-ja

Kathryn Joosten hosszú ideje betegeskedett, volt hogy gyógyultnak nyilvánították, ám a betegség visszatért. Először 2001-ben diagnosztizáltak nála tüdőrákot, akkor 45 év után letette a cigarettát, s kigyógyult a gyilkos kórból. 2009 szeptemberében ismét visszatért a rák, ekkor többször megoperálták, kemoterápiára járt, és már-már úgy tűnt, hogy ismét legyőzte a kórt. 2010 januárjában hivatalosan is tünetmentesnek nyilvánították.

Ám a rák ismét visszatért, és ezúttal sajnos győzedelmeskedett is: Kathryn június elsején hunyt el otthonában, szerettei és barátai körében. A színésznő 72 éves volt.

Kathryn 2005-ben és 2008-ban Emmy díjat vehetett át a Született Feleségek-beli szerepéért, amelynek utolsó epizódjában karaktere szintén rákban elhunyt, mindössze 19 nappal június elseje előtt adták le a televízióban az epizódot. 2013-ban az Escort Service című komédiában szerepelt volna. Nyugodjék békében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek